Kapacitiv Touch Panel, väljer du rätt?

Nu den snabba utvecklingen av Internet, tekniken mer och mer utvecklad, och peka på skärmen följer också trenden i tiden ombord på tronens ära. Nu lever vi i en mängd stora och små skärmar, mobiltelefon skärm, köpcentra i navigationssystemet, banken för skärmens verksamhet, samt driften av fabriksskärmen och köpcentra i stora och små mobila underhållning Faciliteter och så vidare, för att prata om livet vi möter skärmen det året jag är rädd att det inte kan slutföras, och pekskärmen som den totala kungen på skärmen, en mängd elektronisk utrustning hårt, hur ska vi välja?

Fördelar med Kapacitiv Touch Panel:

(1) Kapacitiv pekskärm behöver bara röra, utan att det behöver genereras ett signaltryck.

(2) Kapacitiv Touch Panel i produktionen endast en gång eller behöver inte korrigeras, och resistiv typ kräver regelbunden korrigering.

(3) Kapacitiv pekskärmslängd kommer att vara längre eftersom komponenterna i den kapacitiva pekskärmen utan rörelse. I den resistiva pekskärmen behöver den övre ITO-filmen vara tunn nog att vara fjädrande för att böja sig ner till den underliggande ITO-filmen.

(4) Kapacitanstekniken är överlägsen motståndsteknologi vid ljusförlust och systemkonsumtion.

(5) kapacitiv teknik slitstyrka, lång livslängd, användaren använder låga underhållskostnader, så tillverkarens totala driftskostnader kan minskas ytterligare

Kapacitiv pekskärm har applicerats på en rad olika enheter, positionering av ett enkelspår / analog mus dubbelklick är dess grundläggande funktion och erkännande och användning av flera fingerbevisoperationer och tillämpning av nuvarande hot spots på marknaden. I bärbara applikationer kan användaren endast använda enheten i ena handen och endast använda den andra handen, så det är särskilt viktigt att identifiera gester som att ta tag i, översätta, sträcka, komprimera, rotera och vända över flera fingrar