Grafen kom till din sida

Graphene som kungen av nya material, uppfriskande den mänskliga förståelsen av den materiella världen, det är varje tillämpning av produkter som är relaterade till vårt framtida liv. "Detta är Kinas grafenindustrins alliansdirektör, den kinesiska vetenskapsakademien, Shanxi-institutet för kolkemi, viceforskare Dr Chen Chengmeng utvärdering av grafen.

Hur påverkar grafen våra liv? Låt oss ta en titt.

Kläder

Smart kläder

De mest lätta löparskorna

Sedan förra året började graden i druvorna förstöra textilindustrin. Enligt den kinesiska vetenskapsakademin, Shanxi-institutet för kolkemikalieforskare Li Xiaoming-introduktionen, är grafen inom den varma sammeten gjord av biomassgrafer jämnt dispergerad i polyesterskivorna för framställning av blandad spinning, dess överlägsen prestanda, mycket lämplig för produktion av intelligenta slitageprodukter. Till exempel, som fyllnadsmaterial som används i filtar, sovsäckar, dunjackor, kuddar, kuddar, sjalar och andra textilier, med en tunn, delikat beröring, mjuk, bra isolering, ljus, antibakteriell antibakteriell, antistatisk och andra utmärkta egenskaper .

Som en tidig introduktion till grafen textilföretag, Jinan Shengquan Group för att skapa en kroppstemperatur långt infraröd, förbättra mikrocirkulationen, bestående antibakteriell, värmebehandling, anti-ultraviolett, anti-statisk och annan multifunktionell varm fiber, Varm kashmir, varm i hålet tre nya serier av nya material, mer än 100 terminala nya produkter.

Inhemska teknikföretag använder värmeledningsförmågan hos porslin, stabilitet och superledning, uppvärmningsfunktion som funktionell klädsel i munnen, genom 5 volt säker spänning och mobiltelefon APP för kläduppvärmning. Till exempel, Shenzhen Yiwang teknik grafen intelligenta slitage produkter till 3 sekunder av snabb värme, frisläppandet av långt infraröda våglängder med kroppen nära infraröd liv ljusvågor, och spela för att eliminera trötthet, lindra smärtan av fysisk terapi.

Kinesiska vetenskapsakademin, Shanxi Kemikalieforskningsinstitutet Kong Qingjiang påpekade att den här vinteren för utomhusaktiviteter, utomhusinspektörer, äldre, speciella typer av arbeten, särskilda armar, utan tvekan är en mycket bra omsorg och skydd. På samma sätt bär människor på vintern inte längre tjocka kläder. Till exempel i 2017 CCTV Spring Festival Gala, Harbin filial av aktörens del kommer att bära grafen modifierade kläder, både varma och kommer inte att påverka den vackra.