Grafen kommer till din sida

Graphene som kungen av nya material, uppfriskande den mänskliga förståelsen av den materiella världen, det är varje tillämpning av produkter som är relaterade till vårt framtida liv. "Detta är Kinas grafenindustrins alliansdirektör, den kinesiska vetenskapsakademien, Shanxi-institutet för kolkemi, viceforskare Dr Chen Chengmeng utvärdering av grafen.

Hur påverkar grafen våra liv? Låt oss ta en titt.

Snabb laddningskatt

Kvalitetssportutrustning

Lätt fotograferingsutrustning

Eftersom energilagring är den huvudsakliga tillämpningen av grafen är tillämpningen av grafenbatteri inte begränsad till elbilar, och vi är bekanta med laddningskatten. Det finns en 15 minuters snabb laddning av "King King" laddning Po, laddningshastigheten är 20 gånger den vanliga laddningsskatten. Många människor i branschen tror att grafenbatteriet i mobiltelefonindustrin kommer att spela en viktig roll i framtiden, förväntas bli den vanliga mobiltelefonbatterierna och verkligen skapa en snabb snabb epok.

Med sin lätta och starka egenskaper används grafen också för att tillverka högkvalitativ sportutrustning som tennisspelar och badmintonracket periferi, golfklubbar, hjälmar, slädar, etc., inte bara för att förbättra sportutrustningens hållbarhet. Den mekaniska produktens hållfasthet kan också kraftigt minska vikten, vilket gör den sportiga utrustningen lättare och kraftfullare och förbättrar idrottarens komfort.

Dessutom kan grafen också ge ett bra basmaterial för fotografisk kamerautrustning. Från själva kameran när det gäller struktur, användningen av grafenförstärkt modifierad plast som råmaterial, kamerahöljet, linsskal för effektiv lättvikt. Grafenmaterialet har inte bara utmärkt styrka, men har också hög ledningsförmåga, så formningen av kamerahöljet eller linsskalet kan också ha elektromagnetiska skärmegenskaper. Från de stödjande anläggningarna är grafenmodifierat polymermaterial tillverkat av trebensfäste än den nuvarande ofta använda kolfiberstativet men också viktminskning på 20% vilket gör att människor går ut för att bära mer bekvämt.