Grafen som tusentals husdjur i en

För nya energi fordon, batteri ”charge långsam, kör inte långt” kritik, har kunnat öppna hjärtan konsumenterna trassliga oket. För närvarande är ny energi batteriet fordonsindustrin i blybatterier och traditionella litium batteri utvecklingsstadiet flaskhals. Juli 8, vårt företag hålls en ny produkt av grafen litium-jon batteri konferens, visar världens första grafen litium-jon batteriprodukter - ”kungen”, förväntas uppnå det första genombrottet i ny energi batteriteknik.

Grafen som tusentals husdjur i ett engagemang för det bästa ledande materialet

Grafen är ett planar tvådimensionellt material av sexkantiga bikakestruktur galler består av enda lager kolatomer. Den har utmärkt värmeledningsförmåga, mekaniska egenskaper, hög electron mobility, höga specifika yta och kvant-Halleffekten. Är det bästa nuvarande ledande materialet. Grafen lithium-ion batteri, användning av litium joner i grafen ytan och elektroden mellan snabb massa kännetecknen av transfer rörelse, utvecklat en ny energi-batteri. Och ”King” är användningen av dessa funktioner som uppfyller villkor på 5 ℃, 15 minuter för att uppnå snabb laddning och urladdning, och kan arbeta i -30 ~ 80 ℃ miljö, livscykel fram till ca 3500 gånger. I fältet testet ”King King” laddning med 15 minuter, är de vanlig laddning produkterna 1/24.

Grafen som regeringen att kraftigt utveckla petrolene lithium-ion batteri, har vi en unik medfödd villkor. Grafiten som råvaror för produktion av grafit, energirika i vårt land, låga priser. Grafen även om vi och resten av världen i fältet av startlinjen, grund av fördelarna med first floor vattnet, liksom en kontinuerlig fördjupning av den framtida forskningen, anser att grafen snabbladdning eran inte är långt borta , och nu du kan se fram emot detta ”Material” kommer att vilken typ av överraskning.