Det sjätte elementet planerar finansiering 1 miljarder Yuan för att bygga grafen System

Den sjätte elementet material technology Co, Ltd, grundat år 2011 är ett högteknologiskt företag som specialiserat sig på i FoU produktion och försäljning av grafen pulver och i den tekniska utvecklingen av grafen program. Oktober 2014, företaget godkändes i nationella SMF andel transfersystemet Co, Ltd

Sjätte elementet är den första offentligt företag vars huvudsakliga verksamhet är grafen i Kina, och även det enda företaget med produktionskapacitet på både grafen pulver och CVD grafen film. Nu har den helägda dotterbolag Wuxi grafen film technology Co, Ltd, som fokuserar på produktion av CVD grafen film. Den sjätte elementet och grafen teknik har mer än 50 R & D människor och mer än 100 grafen med patent, inklusive 34 patent meddelas. På samma gång hyrde vi en internationellt kända grafen expert Rodney S. Ruoff som främsta expert rådgivare.

2015, försäljningsintäkterna sjätte elementet är 23 miljoner yuan, en ökning med 637% förra året, det förväntas att uppnå mer än 300% tillväxt i 2016 på denna grund. Det sjätte elementet har utvecklat zink-allyl tungt rostskydd beläggningar med Dow Chemical och saltstänk tiden för rostskydd beläggningar kan nå mer än 3000 h, långt bortom de traditionella korrosionsskydd beläggningar (nationell standard saltstänk tiden är 600 h). För närvarande har tungt rostskydd beläggningar använts i havsbaserade vindkraft och oceaneering. På samma gång, har företagets grafen produkter också tillämpat PA6, PET, gummi, EPS och andra högpolymerer fält.

Företaget kommer att ta sjätte elementet som en plattform att bygga grafen industri kedja: Välj de dominerande företag inom olika områden, samarbetar tillsammans för att skapa grafen ekosystem. Med undantag för Wuxi grafen film technology Co, Ltd, har företaget också investerat fem företag som major i grafen gummi, termiskt ledande grafen film, grafen rostskydd beläggning och så vidare. 2020 förväntas försäljningsvolym överstiga 1 miljard yuan. För att samarbeta med företaget för att skapa en strategisk plan för utveckling av grafen ekosystem, bolaget planerar att finansiera 50 miljoner -1 miljard yuan nyligen för utveckling av nya produkter och att främja tillämpningen av grafen produkter.